Pärlan vid Nytorget

Tycker du också om glass? Här hemma gillar vi glass, och min man är nog den största glassälskaren jag träffat. Han älskar glass med kolasås. Efter att ha letat efter den i hans tycke allra bästa kolasåsen har han tillslut hittat en riktig pärla mitt i hjärtat av SoFo (läs: hipster-Söder, South of Folkungagatan) i Stockholm.

Chokladfabrik, kolasås och charm

Den lilla mysiga butiken Pärlans Konfektyr Stockholm med sin charmiga retrostil, och den lilla chokladfabriken bredvid hittar du ett stenkast från Nytorget på Södermalm. Bara lokalen i sig är värt ett besök! Här finner du bland annat chokladpraliner i olika former, kolor och inte minst ”den kolasåsen”, den med smak av vanilj.

Psst! De har smakprover i butiken…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s