The Umbrella Project – Stockholm

Efter att stockholmarna gått man ur huse och sociala mediernas intensiva flöde fylldes av bilder på underbara färgglada umbrellas i The Umbrella Project tog också jag mig en tur in till stan för att instagramma de härligt färgglada paraplyerna på Drottninggatan i Stockholm.

Det var en tidig oktobermorgon och vädret sådär grådassig och trist, så jag drog på mig joggingskorna och stack iväg på en skön långpromenad för att fylla på med lite extra energi.

Jag gick gata upp och gata ner och passade på att svänga förbi Drottninggatan för att kolla in paraplyhimlen när jag ändå var inne i Stockholm City, vilket inte händer så ofta numera. Jag tog några bilder men de saknade intensitet i de gråtrista vädret och paraplyerna kom inte till sin rätt i sina starka färger.

Precis när jag vände om och började gå mot Gamla Stan igen så sprack molnen upp och solskenet letade sig in mellan takåsarna. Jag knäppte några kort igen och vilka fantastiska färger paraplyerna fick av solljuset.

Lika fort som solen kom, gick den i moln igen och jag fortsatte min långpromenad genom vår huvudstad.

The Umbrella Project sätter färg på tillvaron

The Umbrella Project är ett fantastiskt fint initiativ av Indiska för att inspirera människor att sätta färg på tillvaron och sprida glädje i en märklig tid som denna.

Konstprojektet – The Umbrella Project finns över världen som en härligt färgglad himmel av paraplyer. Projektet startade i Portugal som en konstinstallation under en festival i staden Águeda 2012.

I Stockholm startade utställningen den 25 september och avslutades i slutet av oktober 2020.

Instagrammade och vann pris

Helt ovetandes om att det pågick en tävling så laddade jag upp en bild på Instagram under hashtaggen #umbrellaxindiska som snurrade runt i sociala medier.

Så en dag damp det ned ett mail och en taggning på Instagram från Indiska Offical.

Så kul! Jag hade vunnit pris för min bild i deras tävling.

#umbrellaxindiska ❤️🧡💚💙

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s