Starta semestern på Clarion Hotel Arlanda Airport

Clarion loves a great start. Clarion loves och jag håller med. Finns det ett bättre sätt att tjuvstarta semestern än på ett härligt flygplatshotell som exempelvis Clarion Hotel Arlanda Airport? Om du flyger från Arlanda vill säga.

Flygplatshotell förlänger semestern

Starta resan en dag tidigare (eller ta en sista natt på flygplatsen efter semesterresan). Här kan du njuta av härligt poolplask, ett pass på gymmet eller lite häng i hotellbaren. Utforska flygplatsen, kolla in flygplanen som lyfter och landar, och kanske en god middag på min favorit Kitchen & Table? Om du slinker in, missa inte deras goda charkbricka eller deras riktigt grymma hamburgare med sådär härligt gyllene krispiga pommes.

Vakna utvilad på flygplatsen och få en stressfri morgon, även med riktigt tidiga morgonflyg. Perfekt för dig som vill ta det lugnt på morgonen.

En weekend med flygplan

Men för mumsig hotellfrukost med allt du kan tänka dig, sköna hotellsängar, fluffiga kuddar och roligt poolplask behövde man inte ha en flygresa bokad.

Sov en natt på Arlanda och njut av utsikten över flygplanen på landningsbanan, insup den härliga flygplatsatmosfären och ladda batterierna när som helst under året. Varför inte krydda din weekend med lite ”flygplans-spotting”… i väntan på nästa resa.

Om Clarion Hotel Arlanda Airport

Modernt, avslappnat och välkomnande. Det stilrena förstklassiga hotellet andas lyx och har samtidigt ett lugn som väcker en ”home away from home-känsla”. Sin storlek till trots med sina 430 hotellrum, 44 konferenslokaler, 2 restauranger, bar, gym, bastu och utomhuspool så känns hotellet väldigt mysigt och personligt.

Här sover jag alltid så gott, kanske sover jag extra gott då rummen är extra tysta och ljudisolerade för att gästerna inte ska störas av flygplanen?

För barn på hotellet

Hotellet passar utmärkt för barn. Här finns alla bekvämligheter du behöver. Ett extra plus för frukostmatsalen som har en liten lekhörna.

Var på Arlanda ligger Clarion Hotel?

Hotellet ligger centralt beläget i anslutning till Sky City mellan terminal 4 och 5. Ett stenkast från Arlanda Central.

Hur tar jag mig lättast till Arlanda?

För den bilburne har hotellet parkering mot kostnad och i mån av plats, eller med bil till långtidsparkeringen. Taxi (dubbelkolla alltid priset innan du sätter dig i bilen), snabbtåget Arlanda Express eller flygbuss. Du kan också åka smidigt med pendeltåget som bland annat stannar på Arlanda Central direkt under Sky City.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s